De toekomst is groen!

In alles wat wij doen houden wij automatisch rekening met de toekomstige generaties. Dat doen wij o.a. door alleen organisaties en bedrijven aan ons te binden die zich inzetten voor een betere wereld.  Wij ontwikkelen en ontwerpen projecten, workshops en content op een manier zoals alleen creatieve denkers dat kunnen.

“We hebben vergezichten nodig om de huidige crises op te lossen. We hebben tijdrebellen nodig!” – Roman Krznaric

'Samen de wereld meer kleur geven! Tijdrebellen'

Projecten - Workshops - Content

Project-/workshopmaker

Ontwikkeling, ontwerp, uitvoering

We hebben elkaars perceptie, ervaringen, talenten en oplossingen nodig om hardnekkige patronen te doorbreken. Als creatief denker zoek ik bij elk project of workshop de verbinding op meerdere gebieden en vind ik het belangrijk om mensen in beweging te krijgen. 

Contentmaker/schrijver

Op maat gemaakt. Zoals jullie zijn

Wil je iets van de daken schreeuwen! Als schrijver vertaal ik jouw visie door het maken van content voor nieuwsbrieven, korte video’s, posts voor social media en de inhoud van je website. 

Tijdrebellen

Workshop met impact

Met deze workshop helpen Marieke Lammers en ik teams te helpen wensen op het gebied van duurzaamheid om te zetten naar praktische werkvormen. Na slechts één dag heb je samen met je team een actieplan klaar om de volgende dag al in de praktijk te brengen! Ook leuk als teambuildingdag. En niet alleen voor docententeams.  

Onze samenwerkingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!