Onze trainingen en workshops

Dit zijn wij! De apotheek van de toekomst

Communicatietraining op maat gemaakt

Het apotheek landschap is drastisch aan het veranderen. En daarmee ook de functie van de (openbare) apotheek. Hoe ga je om met de groter wordende online concurrentie? En hoe kan je verspilling van bijv. genees- en hulpmiddelen verminderen én tegelijkertijd de samenwerking met verschillende zorgt verleners in jouw beurt versterken?

Tijdrebellen

Workshop met impact

De workshop Tijdrebellen helpt jouw team jullie wensen om te zetten naar een praktische werkvormen voor in de klas gezamenlijke visie op curriculum en kennisbasis. Daarbij leer je hoe je anderen kunt meenemen in deze denk en actie-omslag.

Door naar een groene toekomst

7-daagse e-learning

Wil je meer weten over klimaatverandering en leren wat jij voor impact kan hebben op het klimaat? Dan is deze instapcursus wellicht iets voor jou! Doe mee en ontvang elke dag, een week lang, een e-mail met verrassende lessen die jou helpen de wereld meer kleur te geven.

De Groene Verandering

IVN klimaat cursusreeks

Bij IVN staat mensen verbinden met de natuur centraal. Nu dat de wereld even stilstaat, wordt het steeds duidelijker wat de invloed van mensen op het klimaat en de invloed van het klimaat op de mens is. Een goed moment om te reflecteren over hoe we met onze aarde omgaan. Benieuwd naar de link tussen mens en klimaat en naar hoe wij zelf een verschil kunnen maken? Dan is de online klimaatcursus “de groene verandering” misschien wel wat voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!