Hanneke van Andel - van Diepeningen

Creatief denker en liedjesschrijver

In de jaren ’80 ben ik opgegroeid tussen de lp’s van o.a. Bowie, Neil Young, Led Zeppelin, maar ook die van uncle Bob (Dylan). En net als deze grootheden heb ik altijd mijn boodschap duidelijk gemaakt als liedjesschrijver. Sinds ik moeder ben voel ik het als mijn plicht om deze aarde bewoonbaar te houden voor de volgende generaties die na ons komen. Alle generaties, mens en dier! 

In mijn werk bij Service Apotheek Bergen op Zoom, als Farmaceutisch Consulent heb ik mijn eerste groene stappen gezet met het verminderen van verspilling. Door het introduceren van het ‘Groene Contract’ heb ik papierverbruik verminderd door digitalisering in te zetten. Met trots vertel ik jullie dat dit initiatief genomineerd is voor ‘het Duurzame Zorgidee 2021’! 

In de afgelopen jaren heb ik mij op meerdere gebieden ingezet en ontwikkeld zoals bijvoorbeeld als klimaattrainer voor de klimaatcursus ‘de Groene Verandering’ voor het IVN. Ik heb gemerkt wat ik als creatief denker kan betekenen voor toekomstige generaties maar zeker ook voor de wereld van nu. 

Samen staan voor een duurzame toekomst! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!