Liedjesschrijver/
Muzikant

De Vision of Johanna

In de jaren ’80 groeide ik op tussen de lp’s van o.a. Bowie, Neil Young, Led Zeppelin, en uncle Bob (Dylan) en ik wilde niets liever dan ook het grote podium beklimmen en mijn luisteraars mee te nemen naar mijn wereld. Een wereld zoals ik haar zie.

The Vision of Johanna

Liedjesschrijver / leadzang / toetsenist

The Vision of Johanna werd opgericht door Johanna van Andel (liedjesschrijver, piano, zangeres) en Arjan van Diepeningen (basgitaar) en werd vervolledigd door Pascal Vermeulen (drums) en Pieter de Jongh (gitaar). De band beslaat een breed scala aan genres, zoals funk, soul en pop/rock.

Songwriter Johanna (ook wel bekend als Hanneke) groeide op met de muziek van haar vader, te midden van de LP’s van Bowie, Led Zeppelin, Neil Young en Bob Dylan. Het is dan ook niet verrassend dat de band vernoemd is naar een nummer van ‘oom’ Bob.

Voor hun nieuwste album ‘Timerebel’ haalde Johanna inspiratie uit het boek ‘The Good Ancestor’ van Roman Krznaric. Andere inspiratiebronnen zijn bands als Steely Dan, Queen en PJ Harvey.

Crazy Little Things

Toetsenist / backing vocals

De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!