Liedjesschrijver/
Muzikant

De Vision of Johanna

In de jaren ’80 groeide ik op tussen de lp’s van o.a. Bowie, Neil Young, Led Zeppelin, en uncle Bob (Dylan) en ik wilde niets liever dan ook het grote podium beklimmen en mijn luisteraars mee te nemen naar mijn wereld. Een wereld zoals ik haar zie.

The Vision of Johanna

Liedjesschrijver / leadzang / toetsenist

The Vision of Johanna werd in 2006 opgericht door Hanneke van Andel en Arjan van Diepeningen. Vanaf die tijd heeft de band meerdere formaties gekend. In 2015 hebben Pascal Vermeulen (drums) en Sander van Gaans (gitaar) hun intrede gedaan. Het debuutalbum Mindrunning (Suburban Records 2011) werd door de media goed ontvangen en ze mochten het voorprogramma doen van o.a. Sabrina Starke en Douwe Bob.

The Vision of Johanna is een soulful popband met brede smaakpapillen voor funk, soul en pop en dat is terug te horen in de singles Born Free (2013) en Painting Colors (2016). Binnenkort duikt de band opnieuw de studio in om terug te komen met nieuw materiaal en laten ze wederom zien wat ze in huis hebben. debuutalbum Mindrunning (Suburban Records) werd door de media goed ontvangen en ze mochten het voorprogramma doen van o.a. Sabrina Starke en Douwe Bob.

Crazy Little Things

Toetsenist / backing vocals

De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!