Project-/
Workshopmaker

Ervaring

We hebben elkaars perceptie, ervaringen, talenten en oplossingen nodig om hardnekkige patronen te doorbreken. Als projectmaker en creatief denker zoek ik bij elk project of workshop de verbinding op meerdere gebieden en vind ik het belangrijk om mensen in beweging te brengen.

Het Groene Contract

Service Apotheek Bergen op Zoom

De apotheek is nog steeds een omgeving waarin veel papier wordt verbruikt. Als grootgebruiker ben je medeverantwoordelijk voor ontbossing, bomen die zo nodig zijn om klimaatverandering tegen te gaan. Anno 2020 kan dit echt niet meer! Om dit te realiseren hebben we digitalisering gebruikt om papierverspilling te verminderen. Dit project is genomineerd voor het ‘Beste Duurzaam Zorgidee 2021’. Meer weten?

Het Gezond Recept

Service Apotheek Bergen op Zoom

Het gezond recept is speciaal voor alle patiënten met diabetes en/of hart- en vaatziekten. Deze gezonde vegetarische recepten op A6 formaat is een positieve attentie om patiënten die vanwege hun aandoening moet afvallen, kennis te maken met meer plantaardig eten. De recepten zijn afkomstig van een diëtist uit het Medische Centrum. Dit project is dus een uitgelezen kans om de samenwerking met andere zorgverleners aan te gaan. Dit idee is inmiddels door meerdere apotheken overgenomen.

Social media training.

Partij voor de Dieren Noord-Brabant

Hoe zet je social media het beste in om je doelgroep te bereiken? Voor Partij voor de Dieren Noord-Brabant maakte ik een webinar / training.

Tijdrebellen

Perspectief in Duurzaamheid

Samen met Marieke Lammers heb ik de eendaagse workshop ‘Tijdrebellen’ ontwikkelt.

De workshop is er voor alle denkers, doeners, ouders, leraren, studenten. Kortom iedereen die zich bewust wil zijn van de impact die onze manier van leven heeft op de aarde en hun ervaringen meenemen om door te geven aan anderen. Een tijdrebel!

BabyBoom

De Eetbare Stad

De Eetbare Stad is een groep actieve inwoners die zich inzetten voor de bevordering van de biodiversiteit in de gemeente Bergen op Zoom. We zoeken de samenwerking met andere inwoners en organisaties om de leefomgeving aantrekkelijker te maken, door kleurrijk en smakelijk groen een plek te geven in de openbare ruimte en in tuinen. Met het project ‘BabyBoom’ kunnen alle kersverse ouders van iedere nieuwe burger in de gemeente Bergen op Zoom een appelboompje bij ons aanvragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!