Contentmaker/
Schrijver

Op maat gemaakt

Wil je iets van de daken schreeuwen! Als creatief denker en schrijver vertaal ik jouw visie door het maken van content voor nieuwsbrieven, posts voor social media en de inhoud van je website.

NIFGO

Contentmaker

Voor niFGo maak ik o.a. korte informatieve video’s. Door het DNA medicijn paspoort wordt er zorg op maat geleverd doordat direct de juiste medicijnen kunnen worden voorgeschreven. Farmacogenetica behoort tot de apotheek van de toekomst.
Het betekent minder vervelende bijwerkingen en minder verspilling.

UA magazine

Columnist

Sinds 2022 schrijf ik voor UA. UA is hét vakblad voor de apothekersassistenten. Sinds dit najaar schrijf ik columns over het thema Duurzaamheid. 

De Eetbare Stad

Social media - website

 Als burgerlid van De Eetbare Stad, een groep actieve inwoners die zich inzetten voor de bevordering van de biodiversiteit in de gemeente Bergen op Zoom, verzorg ik de social media kanalen en de inhoud van de website van de Eetbare Stad. 

Burgerboerderij Brabantse Wal

Social media

Van 2021-2022 verzorgde ik voor Burgerboerderij Brabantse Wal, samen met nog twee duurzame enthousiastelingen, de social media kanalen. 

Partij voor de Dieren Noord-Brabant

Nieuwsbrief - social media

Van 2019 – 2021 verzorgde ik voor Partij voor de Dieren Noord-Brabant de maandelijkse nieuwsbrieven en beheerde ik de social media kanalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!